Pytloun Design Hotel Recenze

Hodnocení hotelu

89%
Velmi dobré

dle 118 recenzí

  • Personál

    91%
  • Čistota

    92%
  • Vybavení

    88%
  • Pohodlí

    86%
  • Poměr cena/kvalita

    86%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 1.1.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
44 %

(bez textového hodnocení)

Personál
4
Služby
4
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Patrik Massáro

mladý pár, 18.6.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
44 %

(bez textového hodnocení)

Personál
2
Služby
4
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 20.7.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
52 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Dana

rodina se staršími dětmi, 21.8.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
52 %
  • klidná část Liberce, bezproblémový příjezd a parkování

  • i když je hotel nekuřácký, je u jeho vstupu zbudována kuřárna, smradlavý dým který produkují kuřáci se tím pádem dostává do celého hotelu, zejména okny při větrání v horkých dnech

Personál
6
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 17.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Nic

  • Nefungovala elektřina v koupelně a osvětlení v pokoji ze 75%.Nefunkční elektronické zatahování závěsů-chyběl ovladač.Na pokoji vůbec nebyl hotelový telefon,avizovaný s možnými mezinárodními hovory zdarma. Nefunkční LED podsvícení.Při napouštění vany tekla ze studené horká a naopak. Nefunkční tresor.Avizovaný tablet nebyl k dispozici(nepetřebovali jsme ho,ale proč je uveden na stránkách hotelu?) Závada na elektřině nebyla ani po dvou urgencích odstraněna.

Personál
10
Služby
2
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Alena

rodina s malými dětmi, 3.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
58 %
  • - ochotný personál

  • - v pokoji byla cítit kanalizace - nedostatečný prostor k parkování - v pokoji s vanou netekla pořádně voda díky velmi slabému tlaku, takže vanu nebylo možné napustit. Když se sprchoval někdo jiný v jiném pokoji nebylo možné se ani osprchovat. - u snídaně jsme museli neustále prosit o doplnění bufetu, zelenina nebyla čerstvá

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
2
Cena/kvalita
3

Patricie Healey

mladý pár, 16.3.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
58 %
  • Krásný designový hotel, velmi vkusně zařízený pokoj. Stylova restaurace.

  • Luxusní pokoj ve 3.p bez výtahu a telefonu, nepohodlna postel. Velmi slabé hodnocení personalu, zejmena u snídaně, v 8.h nebyla doplněná káva, vajíčka byla pouze se slaninou, vstřícnost zaměstnancu nulová... Personál by měl projít kurzem komunikace se zakaznikem! Mela jsem být upororněna na pokutu pri kourení na pokoji. O nicem jsem informovana nebyla a pokuta mi byla rovnou nauctovana. Tentokrat jsem byla docela zklamaná.

Personál
4
Služby
6
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Petr

dospělý pár, 22.6.2018

Horšovský Týn Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Nefungující restaurace.

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Nikolai Liapin

jednotlivec, 19.2.2018

Русский

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Хороший персонал, отличный завтрак.

  • Не очень чисто в номерах, пыль в углах и на мебели.

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 26.11.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Místo a klidová poloha

  • Nedostatečná kapacita snídaňové místnosti. Abych musel ráno čekat 20 min než se uvolní místo a navíc snídal bez svých obchodních partnerů, tak to se mi ještě nestalo a výrázně to ovlivnilo mé další případné návštěvy v tomto hotelu.

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 23.2.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Do hotelu jsme jeli hlavně kvůli restauraci, kde výborně vařili, po příjezdu jsme zjistili, že ta je zavřená. Tuto informaci jsem z Vašich stránek nevyčetla.

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Tomáš Míšek

dospělý pár, 16.4.2017

Ústí nad Labem Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Menší Hotel na klidném místě , se spoustou míst k navštívení

  • V ceně nebyla snídaně a při dokoupení jsme zjistili že za dvě topinky a kávu jsme zaplatili 200kč na osobu , dost pracovně cestuji a navštěvuji hotely a ta cena je dost přemrštěná . To že není do druhého patra výtah by mě tolik nevadilo ale to že je slyšet vše z ostatních pokojů hlavně vrzání podlahy , které mě vzbudilo každý den už po šesté mě nepotěšilo . Jinak k čistotě či vybavenosti nemám námitek spokojenost a personál ochotný.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 1.4.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Ivana Šibravová

dospělý pár, 8.5.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %
  • nefunkční vířivá vana, plavající zátky ve vaně pokoj 32 omlácené rohy na stěnách, myslím, že by se mělo i vymalovat

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Petr

dospělý pár, 19.2.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Teplo, káva a čaj zdarma na pokoji. Ochotný personál. Pohodlná postel.

  • Vůbec jsme se nevyspali ani jednu noc, vzhledem k vrzajícím podlahám. Několikrát za noc strašné šoky, když nad námi lidé chodili v noci po pokoji a my slyšeli i několik hodin každý jejich krok. Nepřipravenost na Jizerskou 50., kdy jako závodníci snídaně v 7,30 hod. byla pro nás pozdě. Ve sprše tekla hadice na všechny strany. TV často nebyl signál.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 3.3.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 28.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %
  • v tomto typu hotelu by se nemělo stávat, žě něco není nebo nemáme (nelze atd.)

Personál
8
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 14.1.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
75 %
  • Wellness daleko od tohoto hotelu,v ceně balíčku by měl být i odvoz na masáže a Wellness

Personál
0
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jan

dospělý pár, 28.12.2015

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 15.3.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • pekne zariadený,útulný

  • nevhodné umiestnenie izby na prízemí.Ruch do 23.00 a od 6.00

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
8